Jubileum Feestpagina

Er was eens een tuin die vol lag met tegels, spiegels en oud servies, maar de winter stond voor de deur en dan zou alles kapot vriezen……

Zo begon het sprookje ruim vijf jaar geleden en op 24 januari 2015 opende het atelier van eVe Mozaïek haar deuren met een geweldig feest!

Dit jubileumjaar gaan we goed vieren en zullen er diverse leuke en verrassende feestacties zijn. Hieronder staan de eerste Jubileumacties. Hou voor de volgende actie de website en facebookpagina van eVe Mozaïek goed in de gaten!

Fietsroute langs mozaïekwerk in Purmerend met een gratis ijsje van Multi-ijs

Een link naar een beschreven routepunten van de eVe Mozaïek Jubileumfietsroute.

De eerste actie is een fietsroute langs diverse mozaïekwerken van eVe Mozaïek in en rond Purmerend. De meesten zijn goed vanaf de openbare weg te zien.

Klik rechts op het Jubileumfietsroute-rondje voor alle routepunten met informatie op een rijtje.

Er kan gekozen worden voor een korte route van 20 kilometer (ca. een uur fietsen) of een langere route van 35 kilometer via Beets.

Gratis ijsje bij Multi-ijs

Onderweg kan je een gratis ijsje bij Multi-ijs in Purmerend halen als je het juiste codewoord doorgeeft. Het codewoord krijg je direct gemaild als je een e-mailberichtje stuurt naar jubileum@evemozaiek.nl.

Hoe werkt de kaart?

Klik rechtsboven in het kaartje om de gewenste route te kiezen. Klik helemaal links op het bijna vierkantje, dan opent de eVe Mozaïek Jubileumfietsroute automatisch in Google Maps. Door op het icoontje met de streepjes en bolletjes daarnaast te klikken, kan je de fietsroute delen met anderen.

De logo’s in de kaart (de laag met deprojecten) geven informatie en een foto over de betreffende kunstwerken. De blauwe letters geven een route aan.

Klik op het foto

Je kan niet meer meedoen met Jubileumactie 2. De winnaars zijn J. Fledderman en M. van Laar.