Kinderatelier in de Voorjaarsvakantie

Op woensdag 19 februari in de Voorjaarsvakantie kan je gezellig komen mozaïeken tijdens hetKindermozaïekatelier bij eVe Mozaïek. ’s Ochtends van 10:00 tot 12:00 en ’s middags van 13:00 tot 15:00.

Eerst worden de mooie steentjes, glimmers en andere snuisterijen verzameld en daarna wordt er lekker gepuzzeld en geplakt. Er kan een tegeltje worden stuk geslagen en natuurlijk staat er voor iedereen wat drinken en lekkers klaar.

Na afloop neem iedereen zijn/haar zelfgemaakte mozaïekwerk mee naar huis om daar ergens te schitteren of bv om aan iemand cadeau te geven.

KOSTEN
De kosten zijn €15,00 pp. Er zijn verschillende ondergronden waaruit gekozen kan worden, zoals een hart, naambordje, een kattenkop, een panda/beer, een vis, een vlinder of een spiegel. Voor iedereen is er drinken en wat lekkers.

AANMELDEN
Graag vooraf aanmelden met vermelding van naam en de leeftijd kinder(en) en of jullie ’s ochtends (van 10:00 tot 12:00) of ’s middags (van 13:00 tot 15:00) komen. De kinderen zijn ongeveer 2 uur bezig in het atelier en volwassenen zijn welkom om mee te mozaïeken. Ook dat graag vooraf aangeven.

Aanmelden kan via Facebook of door een mailtje te sturen naar info@evemozaiek.nl. Op de dag zelf kan je altijd even bellen met 06-34187401 of er nog plaats is
—-
Het atelier van eVe Mozaïek vind je op de Einsteinstraat 63 in Purmerend. Dat is op de Baanstee, tegenover de achterkant De Gamma. Parkeren kan achter het brandweerbusje van eVe Mozaïek of anders bij De Gamma. Kom je met het openbaar vervoer, dan is het vijf minuten lopen vanaf busstation Korenstraat.

maart 10, 2019