Kinderfeestjes

Gezellig mozaïeken is een superleuke activiteit op een verjaardagsfeestje. Niet alleen voor meisjes! Voordat de kids gaan starten met mozaïeken mogen ze zelf lekker tegeltje stukslaan – de stukjes kunnen ze dan voor hun mozaïek gebruiken. En…. er is een heuse Mozaïekprinses die graag met iedereen op de foto gaat!

Na afloop van het mozaïekfeestje gaan alle gasten bovendien met hun eigen schitterende kunstwerk naar huis.

“Dank je wel voor alle goede zorgen tijdens het partijtje van Mayra. We hebben mooie herinneringen gemaakt!”

Budget kinderfeestje

Het budgetfeestje duurt twee uur. De kids gaan lekker mozaïeken en krijgen natuurlijk drinken en iets lekkers. De keuze qua materiaal dat bij dit feestje gebruikt wordt is alleen iets minder dan bij de Standaard en Compleet feestjes.

Voor de ondergrond kunnen de kids bij dit feestje kiezen uit een hart, een spiegel, een kattenkop of een naambordje.

Kosten: € 12,50 per persoon (minimaal 4 kinderen).

Standaard kinderfeestje

Het standaard feestje duurt ook twee uur, met drinken en lekkers – en dan dus wat meer keuze voor luxere materialen en ondergronden.

Zo kan bij het standaard feestje ook gekozen worden voor bijvoorbeeld een paardenhoofd of een eenhoornhoofd. Of de beginletter van je naam… eigenlijk voor elke vorm die je wilt, want die wordt op maat gezaagd!

Kosten: € 15,= per persoon (minimaal 4 kinderen).

Compleet kinderfeestje

Dit feestje duurt 2,5 uur, want daarbij krijgen de kids ook eten: een patatje, poffertjes, tosti of een worstenbroodje. Kosten: € 20,= per persoon (minimaal 4 kinderen).

Taart en cadeautjes in het atelier?

Ook dat kan. Dan komen jullie eerder om in het atelier ook te zingen, cadeautjes te doen en taart te eten. Bij Budget en Standaard duurt het feestje dan 2,5 uur in plaats van twee uur en bij Compleet in totaal 3 uur.

“Super bedankt voor het zeer geslaagde feestje! De meiden hebben genoten!” 

Creatieve kinderfeestje partijtje mozaïek

eVe Mozaïek werkt samen met verschillende (regionale) partners en met 1001activiteiten.nl. Zij helpen je op een eenvoudige en snelle manier naar allerlei leuke en originele activiteiten. Natuurlijk kan eVe Mozaïek daar ook geboekt worden. Klik hier voor meer inspiratie.