Mozaïeken met bedrijven/organisaties

Mozaïeken is een leuke creatieve en ontspannen manier om samen met collega’s bezig te zijn. Mozaïek verbindt letterlijk én figuurlijk.

Teamuitjes zijn al mogelijk vanaf drie personen, maar ook workshops voor grote groepen met meer dan honderd werknemers zijn mogelijk. Teamuitjes kunnen tot 10 personen in het atelier van eVe Mozaïek terecht. Grotere groepen of op verzoek gebeurt op locatie.

Elke workshop bij eVe Mozaïek wordt op maat gemaakt en dat geldt ook voor bedrijfsuitjes. Iedereen kan iets voor zichzelf maken of iedereen werkt samen aan één groot mozaïekwerk. Dat laatste is natuurlijk wel dé ultieme vorm van teambuilding. En is uitermate geschikt als schitterende herinnering aan bijvoorbeeld een opening, jubileum, afscheid of fusie.

Het mozaïeken kan ook goed gecombineerd worden met De Gooi- & Smijthoek. Hierbij is zelfs de mogelijkheid, dat gasten zelf iets meenemen om stuk te gooien en eventueel weer te gebruiken om mee te mozaïeken.

Ook andere combinaties en arrangementen zijn met het mozaïeken mogelijk. Voorbeelden zijn onder meer een High Tea, een foto in klederdracht, boerengolf, wandeling met thema of eerst taartplateau mozaïeken en na de lunch een ambachtelijk taart zelf versieren, Dit zijn maar wat mogelijkheden. heeft u een eigen idee (of juist niet), neem dan contact op voor de mogelijkheden.

eVe Mozaïek werkt samen met regionale partners en evenementbureau netwerk Onemotion. U kunt daar natuurlijk een mozaïekworkshop of De Gooi- & Smijthoek bij eVe Mozaïek boeken. Maar u kunt daar ook terecht voor aanvullende activiteiten en zo een, geheel naar eigen wens, (dag) arrangement samenstellen. Klik voor meer informatie op  bedrijfsuitjes ideeën.

Creatief bedrijfsuitje teamdag bank mozaïek