Extra Kinderatelier tijdens de Onderwijsstaking

Op vrijdag 31 januari tijdens de tweede dag van de Landelijke Onderwijsstaking kan je gezellig komen mozaïeken tijdens het Open Kindermozaïekatelier bij eVe Mozaïek. ’s Ochtends van 10:00 tot 12:00 en ’s middags van 12:30 tot 14:30.

Eerst worden de mooie steentjes, glimmers en andere snuisterijen verzameld en daarna wordt er lekker gepuzzeld en geplakt. Er kan een tegeltje worden stuk geslagen en natuurlijk staat er voor iedereen wat drinken en lekkers klaar.

Na afloop neem iedereen zijn/haar zelfgemaakte mozaïekwerk mee naar huis om daar ergens te schitteren of bv om aan iemand cadeau te geven.

KOSTEN
De kosten zijn €15,00 pp. Er zijn verschillende ondergronden waaruit gekozen kan worden, zoals een hart, naambordje, een kattenkop, een panda/beer, een vis, een vlinder of een spiegel. Voor iedereen is er drinken en wat lekkers.

AANMELDEN
Graag vooraf aanmelden met vermelding van naam en de leeftijd kinder(en) en of jullie ’s ochtends (van 10:00 tot 12:00) of ’s middags (van 12:30 tot 14:30). De kinderen zijn ongeveer 2 uur bezig in het atelier en volwassenen zijn welkom om mee te mozaïeken. Ook dat graag vooraf aangeven.

Aanmelden kan via Facebook of door een mailtje te sturen naar info@evemozaiek.nl. Op de dag zelf kan je altijd even bellen met 06-34187401 of er nog plaats is
—-
Het atelier van eVe Mozaïek vind je op de Einsteinstraat 63 in Purmerend. Dat is op de Baanstee, tegenover de achterkant De Gamma. Parkeren kan achter het brandweerbusje van eVe Mozaïek of anders bij De Gamma. Kom je met het openbaar vervoer, dan is het vijf minuten lopen vanaf busstation Korenstraat.

maart 10, 2019