Mozaïekworkshops

“Ik heb echt een geweldig leuke middag gehad! Mag ik je een knuffel geven?”

Samen mozaïeken is reuze gezellig! Lekker samen creatief bezig zijn is heel ontspannend en je leert elkaar soms van een heel andere kant kennen. Na afloop is er het schitterende eindresultaat als herinnering aan die leuke dag.

Maatwerk

Een mozaïekworkshop bij eVe Mozaïek is altijd maatwerk. Afhankelijk van de samenstelling van de groep en jullie wensen spreken we af wat er gemaakt gaat worden. Niet iedereen hoeft hetzelfde te maken en natuurlijk kan er ook aan een gezamenlijk mozaïekstuk gewerkt worden.

Het atelier is in Purmerend gevestigd en biedt plaats aan maximaal twaalf personen. Voor grotere groepen wordt uitgeweken naar een ruimte in de regio. Workshops op andere locaties zijn ook mogelijk.

“Nogmaals dank voor de superleuke middag! We waren allemaal enthousiast! Leuke foto’s ook! En ook complimenten voor de voorbereiding!”

Workshopmogelijkheden

In het atelier zijn diverse ondergronden waar uit gekozen kan worden. Ook is het mogelijk, dat je zelf iets van huis meeneemt om te pimpen met mozaïek. Vooraf hebben we altijd even contact zodat we een beetje weten wie wat wil gaan maken.

Een gemiddelde workshop duurt ongeveer 2,5/3 uur en je mozaïekt een oppervlakte van ongeveer 20 bij 20 centimeter. Wil je liever een hele dag mozaïeken, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Omdat de lijm 24 uur moet drogen voordat er gevoegd kan worden, kan dat niet tijdens de workshop gedaan worden. Na afloop krijgt iedereen een zakje voeg met instructie mee naar huis.

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden om je te inspireren. Klik op het icoontje van de link om naar de betreffende pagina te gaan.

Dienblaadje, bord of kaarsenplateau

Dienblaadje, bord of kaarsenplateau

Klein formaat vanaf €27,50.

Huisnummers

Huisnummers

Huisnummers mozaïeken vanaf €35,00.

Tuin- of heksenbollen

Tuin- of heksenbollen

Bol is circa 12 centimeter en de prijs is €32,50.

Stoeptegels en stenen

Stoeptegels en stenen

“Echt top gedaan! Heel gemoedelijk allemaal en reuze gezellig zo met ons kleine groepje. … Echt goede service! Een echte aanrader voor wie eens leuk bezig wil zijn!”

De foto’s zijn een kleine selectie van de vele mozaïekworkshops die door eVe Mozaïek zijn gegeven.

Babyshower ~ groeiboom

Mozaïeken met vriendinnen ~ tuinbollen

Afscheid buurtcoördinator ~ workshop op locatie

Mozaïeken met vriendinnen

“Heerlijke middag gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!”

Creatieve workshop mozaïek
Drie trotse zussen